Per generatie

In het Regenboogproject mag elke generatie zijn eigen aparte activiteiten ontwikkelen, aangepast aan zijn/haar leefwereld en agenda. We maken geen strikte opdeling in leeftijd, maar laten iedereen vrij mee te doen bij de groep die het beste bij hem/haar past.

  • Vormelingen: jongeren die hun vormsel in Effata doen en daarom bij ons catechese volgen (11-12-jarigen)
  • Jongerenwerking: jongeren die hun vormsel deden, op zoek zijn naar zichzelf en hun talenten en samen met hun peers op weg willen gaan (13-20-jarigen)
  • Young potentials: jongeren die (bijna) afgestudeerd zijn en volop hun weg zoeken in hun professioneel & relationeel leven (20-35-jarigen)
  • Qualitytimegroep: mensen die hun carrière uitbouwen en weinig tijd voor zichzelf hebben, mensen die geleefd worden door hun kinderen en op zoek zijn naar qualitytime voor zichzelf en hun gezin samen met anderen (30-45-jarigen)
  • Tapasgroep: mensen die weer wat ruimte krijgen omdat de kinderen uitvliegen en/of hun carrière op de rails staat en terug verbinding willen met hun generatiegenoten (45-55-jarigen)
  • Effata-Wijzen: mensen die (bijna) met pensioen zijn en hun tijd op een vernieuwde manier invullen; deze activiteiten worden opgenomen door de huidige Effatawerking.

"Ik droom van een kampvuur met zangstonde."

Lieve (qualitytime-groep)


Meer info en contact: Anja T'Kindt - anja@inspiratiekaravaan.be - 0495 48 96 27


Met de Jongerenwerking gingen we in de herfstvakantie van 2023 op dropping naar Spa-Francorchamps én de abdij van Wavreumont. De hele gemeenschap werkte mee aan de natuurmeditatie voor de jongeren. Bekijk hier ons verslag en geniet mee van de meditatie.


De jongerenwerking ging in de kerstvakantie 2022 op dropping naar Brussel en overnachtten in de kerk van Don Bosco Buizingen. Bekijk hier het fotoverslag alsof je er zelf bij was.